That's not my name.

 2010.04.02. 23:19

Nem tartom túl bonyolultnak a nevemet, mégis sikerült többféle variációt viszontlátnom rá az elmúlt hetekben. Pedig már kívülről fújom a NATO ABC-t, hogy el tudjak betűzni bármit, mégis születtek furcsaságok, mint például ezek.

 

Trixxy

Beitrx

Beatrichs Posh (wtf?)

Trichsie

Beatrice

 

A legkelendőbbnek mégis a Trixie bizonyult, amit így utoljára kábé 1999-ben volt menő leírni (vagy még akkor sem), de hát ha az ő szemüket így bántja a legkevésbé, akkor legyen.

Az egyik részleg igazgatója az új helyemen a nevem hallatára azt kérdezte, hogy szeretem-e a fesztiválokat, mert úgy hangzom, mint aki szereti. És mindezt egyetlen betű, az x miatt. Mikre nem képes egy mássalhangzó! Ez aztán az ultimate X-factor (muhaha).

 


A bejegyzés trackback címe:

https://fiveoclockfire.blog.hu/api/trackback/id/tr661890944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MentolosMenta 2010.04.04. 23:57:13

Nekem a Beatrichs Posh tetszik a legjobban. Az öcsémnek is. Ez így Posh-Spice után szabadon születhetett. Gondolj csak bele, hogy az indiai neveket milyen fantáziadúsan írják át!
süti beállítások módosítása